top of page

Ons team

P2110212-square3.jpg

Diana Klaassen

Dierenarts

Sinds 1998 ben ik praktiserend gezelschapsdierenarts.

In 2009 heb ik Dierenkliniek Parijsch opgericht. Vanaf nul opgebouwd tot de fijne moderne kliniek voor gezelschapsdieren hedendaags.

Voor de kleine zoogdieren (oa. konijn, cavia, fret en rat) en kippen heb ik specialistische cursussen gevolgd en in de kliniek is ook alles aanwezig voor een optimale behandeling van deze gezelschapsdieren. Ik ben tevens lid van de werkgroep geneeskunde van het konijn.
Daarnaast heb ik een extra orthopediecursus, vele chirurgie modules en tandheelkunde cursussen gevolgd en ik heb ook de benodigde aanpassingen gedaan in de inventaris en het instrumentarium in de kliniek.

Naast mijn werk ben ik enthousiast in de jachthondensport met mijn heidewachtel en ik heb een druk gezin. Als ik daarna nog tijd over heb :) ben ik aan het  kokkerellen, bezig in onze tuin of geniet ik daar samen met mijn gezin, onze hond Rammstein en onze kat Roespoespoes.

Samira van de Kamp

Paraveterinair

Samira wist al heel vroeg dat ze later met dieren wilden gaan werken. Na haar opleiding tot paraveterinair dierenartsassistent heeft zij 6 jaar bij een kliniek in Utrecht gewerkt. Sinds november 2016 werkt Samira bij Dierenkliniek Parijsch.

 

Samira is ook kattentrimster. Voor advies betreffende vachtverzorging of voor een trimafspraak, kunt u bij haar terecht. Samira werkt op maandag, dinsdag en woensdag.

P2110236-square2_edited.jpg
20190531_143630-square.jpg

Marty van den Tillaard

Paraveterinair

Eigenlijk is Marty een paardenmeisje. Maar na de opleiding Paardenhouderij en Dierverzorging bleef het kriebelen. Ze is namelijk dol op honden en katten. Dus heeft ze daarna de opleiding tot paraveterinair gedaan en inmiddels is ze onze vaste paraveterinair voor de donderdag en de vrijdag. Ze helpt u aan de balie en assisteert in de spreekkamer en operatiekamer. In haar vrije tijd wandelt ze met haar Hollandse herder Max en trainen ze voor gehoorzaamheid en nog veel meer.

Anne-Marthe de Heer

Paraveterinair

Anne-Marthe is opgegroeid tussen allerlei dieren: paarden, geiten, kippen konijnen, honden, katten, een huis vol. In haar vrije tijd is ze graag buiten tussen al haar beestjes. Ze heeft een passie voor sport, langebaanschaatsen in het bijzonder en verder vind ze het leuk om creatief bezig te zijn.
Op dit moment volgt ze een opleiding tot veterinair praktijkmanager. In de kliniek is ze vooral in de operatiekamer te vinden waar ze onder andere bij gebitsreinigingen assisteert. U zult haar ook af en toe zien aan de balie of in de spreekkamer. Ze is er op maandag en vrijdagochtend.

AMFLEUR (002).jpg
20190730_123128.jpg

Kim

Paraveterinair

Kim is invallend assistente in de kliniek. Kim heeft veel huisdieren: een kat, valkparkiet en enkele hamsters. Ze heeft ervaring op gedaan in de Kliniek voor Gezelschapsdieren van de Universiteit in Utrecht, vooral op de afdeling bijzondere huisdieren. Denk bijvoorbeeld aan konijnen, knaagdieren en vogels. Na haar opleiding tot dierverzorgster heeft Kim haar diploma apothekersassistent behaald en heeft ze het erg naar haar zin bij de apotheek.

bottom of page