Ons team

P2110212-square3.jpg

Diana Klaassen

Dierenarts

Sinds 1998 ben ik praktiserend gezelschapsdierenarts.

In 2009 heb ik Dierenkliniek Parijsch opgericht. Vanaf nul opgebouwd tot de fijne moderne kliniek voor gezelschapsdieren hedendaags.

Voor de kleine zoogdieren (oa. konijn, cavia, fret en rat) en kippen heb ik specialistische cursussen gevolgd en in de kliniek is ook alles aanwezig voor een optimale behandeling van deze gezelschapsdieren. Ik ben tevens lid van de werkgroep geneeskunde van het konijn.
Daarnaast heb ik een extra orthopediecursus, vele chirurgie modules en tandheelkunde cursussen gevolgd en ik heb ook de benodigde aanpassingen gedaan in de inventaris en het instrumentarium in de kliniek.

Naast mijn werk ben ik enthousiast in de jachthondensport met mijn heidewachtel en ik heb een druk gezin. Als ik daarna nog tijd over heb :) ben ik aan het  kokkerellen, bezig in onze tuin of geniet ik daar samen met mijn gezin, onze hond Rammstein en onze kat Roespoespoes.

Samira van de Kamp

Paraveterinair

Samira wist al heel vroeg dat ze later met dieren wilden gaan werken. Na haar opleiding tot paraveterinair dierenartsassistent heeft zij 6 jaar bij een kliniek in Utrecht gewerkt. Sinds november 2016 werkt Samira bij Dierenkliniek Parijsch.

 

Samira is ook kattentrimster. Voor advies betreffende vachtverzorging of voor een trimafspraak, kunt u bij haar terecht. Samira werkt op maandag, dinsdag en woensdag.

P2110236-square2_edited.jpg
20190531_143630-square.jpg

Marty van den Tillaard

Paraveterinair

Eigenlijk is Marty een paardenmeisje. Maar na de opleiding Paardenhouderij en Dierverzorging bleef het kriebelen. Ze is namelijk dol op honden en katten. Dus heeft ze daarna de opleiding tot paraveterinair gedaan en inmiddels is ze onze vaste paraveterinair voor de donderdag en de vrijdag. Ze helpt u aan de balie en assisteert in de spreekkamer en operatiekamer. In haar vrije tijd wandelt ze met haar Hollandse herder Max en trainen ze voor gehoorzaamheid en nog veel meer.

Kim

Paraveterinair

Kim is invallend assistente in de kliniek. Kim heeft veel huisdieren: een kat, valkparkiet en enkele hamsters. Ze heeft ervaring op gedaan in de Kliniek voor Gezelschapsdieren van de Universiteit in Utrecht, vooral op de afdeling bijzondere huisdieren. Denk bijvoorbeeld aan konijnen, knaagdieren en vogels. Na haar opleiding tot dierverzorgster heeft Kim haar diploma apothekersassistent behaald en heeft ze het erg naar haar zin bij de apotheek.

20190730_123128.jpg

Adres

Koopmansgildeplein 3
4105 TX Culemborg

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

Openingstijden

Behandeling op afspraak
ma t/m vr: 8:30 - 18:00 uur

(klik hier voor openingstijden op feestdagen)

Betaling uitsluitend per pin of

à contant

©2019 Dierenkliniek Parijsch - Disclaimer - Privacyverklaring - Algemene voorwaarden